Syrad morotssmörgås

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Syrad morotssmörgås

Rågsurdegsbröd med syrad morot och rödlök är en överraskande god smakkombination. Toppa med solrosfrön för ett härligt krisp och körvel som pricken över i.

Syrad morotssmörgås

Ingredienser

1-2 portioner
2   skivor surdegsbröd (gärna rågsurdegsbröd)
2 msk  bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
2 dl  syrade morötter
2 dl  syrad rödlök
2 msk  solrosfrön
färsk körvel

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Surdegsbröd med svart tappenad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pitabröd med tomatsallad
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokadoröra på rågbröd
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado wraps
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga