Syrad morotssmörgås
![Syrad morotssmörgås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_170655/cf_259/syrad_morotssmorgas.jpg)
Rågsurdegsbröd med syrad morot och rödlök är en överraskande god smakkombination. Toppa med solrosfrön för ett härligt krisp och körvel som pricken över i.
![Syrad morotssmörgås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_170655/cf_259/syrad_morotssmorgas.jpg)
Ingredienser
1-2 portioner
2 skivor surdegsbröd (gärna rågsurdegsbröd)
2 msk bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
2 dl syrade morötter
2 dl syrad rödlök
2 msk solrosfrön
färsk körvel
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Recept och bild i samarbete med Becel.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer