Syrlig rödlök
![Syrlig rödlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47761/cf_259/syrlig_rodlok.jpg)
Färgsprakande syrliga rödlökar att servera till den griljerade julskinkan. Lägg upp de syrliga rödlökarna på ett fat, garnera med klippt smörgåskrasse och ställ fram bredvid skinkan på julbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009
![Syrlig rödlök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47761/cf_259/syrlig_rodlok.jpg)
Ingredienser
8 portioner
2 rödlökar
1 1/2 msk ättiksprit (12%)
1 dl socker
2 dl vatten
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
klippt smörgåskrasse till garnering
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Använd en mandolin för riktigt tunna skivor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer