Tandoorigrillade kycklinglår med gurksallad
![Tandoorigrillade kycklinglår med gurksallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17035/cf_259/tandoorigrillade_kycklinglar_med_gurksallad.jpg)
Ett välsmakande recept på kyckling med tandoorikrydda och gurksallad som får fin krämighet av matlagningsyoghurt. Blanda gurkröran med pasta och persilja just före du serverar med de tandoorigrillade kycklinglåren.
![Tandoorigrillade kycklinglår med gurksallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17035/cf_259/tandoorigrillade_kycklinglar_med_gurksallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
8 urbenade kycklinglår
1 msk olja
2 msk tandoorikrydda
Gurksallad
1 gurka
1 pressad vitlök
3 dl matlagningsyoghurt
salt och peppar
1 dl hackad persilja
150 g kokt pasta (t ex spiraler)
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pastan.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer