Tandoorikarré med ris
![Tandoorikarré med ris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63529/cf_259/tandoorikarré_med_ris.jpg)
Gryta med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda, serveras med ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2012
![Tandoorikarré med ris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63529/cf_259/tandoorikarré_med_ris.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
250 g frysta gröna ärtor
ca 500 g fläskkarré
1 gul lök
1 1/2 msk tandoorikrydda
1 msk olja
1 förp kokosmjölk light (à 400 ml)
salt och peppar
1 lime
För alla
Se noga ingrediensförteckningen på tandoorikryddan. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2498 KJ / 597 kCal
Fett25.2 g
Kolhydrater57.8 g
Protein31.4 g
Kommentarer
kommer inte att lagas igen!
Alba
2012-11-01Mycket gott, men vi bytte karrén mot ytterfilé.
Thomas
2012-04-24Bra recept. Har tillagat med kyckling som bas.
Reine
2012-04-16