Tandoorisill

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
1
Tandoorisill

Blanda en svensk klassiker med en klassisk indisk krydda! Du marinerar sillen med en underbar blandning av majonnäs, yoghurt, honung och sist men inte minst den intensiva tandoorikryddan. Oerhört lyckat!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Tandoorisill

Ingredienser

10 portioner
2 - 2 1/2   burkar urvattnad inläggningssill
3 dl  matyoghurt
1 1/2 dl  majonäs
1 1/2 msk  torr tandoorikrydda
1 1/2 msk  honung
1/2 tsk  salt

För alla

Glutenfri, men kontrollera innehållet i kryddblandningen.
Gör äggfri: använd specialmajonäs utan ägg.
Gör mjölkfri: byt matyoghurten mot mjölkfritt alternativ. Använd äkta majonnäs och kontrollera innehållet i kryddblandningen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Det behövs mera tandoorikrydda än angiven ta 2-3 tsk Guddomligt god sill!

Ingalill

2006-04-08

Testa liknande recept

Het honungssill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tsatsikisill
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtsill
Betyg 2.2 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löksill
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hovmästarsill
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga