Tapenadekrutonger

Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
0
Tapenadekrutonger

Tapenadekrutonger är en riktig aptitretare, utmärkt till förrätt eller som tillbehör till annan mat. Tapenaden som du gör på oliver, kapris, sardeller, crème fraiche och gräslök är en magisk kombination och toppat med en rökt mussla blir det utsökt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1998

Tapenadekrutonger

Ingredienser

4 portioner
1   baguette
1/2 dl  oliver
1 msk  kapris
4   sardeller
1 dl  crème fraiche
2 msk  hackad gräslök
peppar
rökta musslor

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd. 
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tapenade
Betyg 4.6 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtkrutonger med rosmarin
Betyg 3.3 av 5.
80 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pan Con Anchoa
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tapenade och bönpesto
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalljäst butterkaka med tapenade
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga