Teriyakibiff med sesamstekt haricots verts
![Teriyakibiff med sesamstekt haricots verts](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37888/cf_259/teriyakibiff_med_sesamstekt_haricots_verts.jpg)
Tillaga din egna teriyakisås att marinera den strimlade lövbiffen i. Några minuter i stekpannan och sedan är det bara att servera tillsammans med de sesamstekta haricots vertsen och det kokta jasminriset.
![Teriyakibiff med sesamstekt haricots verts](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37888/cf_259/teriyakibiff_med_sesamstekt_haricots_verts.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g haricots verts (bönor)
4 port jasminris
1 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och kycklingfond)
1 1/2 dl japansk soja
1 dl socker
1/2 dl vitt matlagningsvin
2 tsk majsstärkelse
600 g lövbiff
3 msk olja
salt och peppar
2 msk sesamfrö
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2004 KJ / 479 kCal
Fett16 g
Kolhydrater42.6 g
Protein38.5 g
Kommentarer
Sök hellre på Yakiniku-recept!
Oscar
2024-01-13Super gott, lätt att göra.
Susanne
2023-10-20Vi tyckte det var jättegott! Väldigt likt sådant man får ute på restaurang. Vi kommer göra om detta, var så säker!
Susanne
2021-12-12