Tex mex sub
![Tex mex sub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_149838/cf_259/tex_mex_sub.jpg)
En lite hetare macka med vegobitar, paprika och lök, serveras med dressing gjord på grapefrukt och spansk peppar. En klick korianderyoghurt sätter sista touchen!
![Tex mex sub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_149838/cf_259/tex_mex_sub.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Sub
1 spansk peppar (röd chili)
1 röd grapefrukt
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 gul paprika
1 röd paprika
175 g vegobitar (gärna fajitas)
2 msk rapsolja
1 tsk malen koriander
1 tsk spiskummin
salt
4 bröd (gärna subs)
Korianderyoghurt
1 kruka koriander
1 lime
2 dl matyoghurt
salt
För alla
Kontrollera noga innehållet i vegobitarna kan innehålla ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1613 KJ / 386 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater54 g
Protein13 g
Kommentarer