Thailändsk sallad med olika fiskar

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Thailändsk sallad med olika fiskar

En härlig och nyttig thailändsk sallad beståendes av ansjovis, lax, hälleflundra, havskräftstjärtar, räkor, blandsallad, citrongräs, limejuice och olja. Vill du ha en smak av havet är den här salladen perfekt!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2003

Thailändsk sallad med olika fiskar

Ingredienser

4 portioner
1 burk ansjovisfilé (à 100 g)
100 g färsk lax i riktigt tunna skivor (fisken ska ha varit fryst i minst 2 dygn)
100 g färsk hälleflundrafilé i riktigt tunna skivor (fisken ska ha varit fryst i minst 2 dygn)
2 l blandsallad och skott, t ex frisée, lollo rosso, solrosfröskott, fältsallad, japansk sallad, mizona, rödbetsskott (ca 200 g)
8 havskräftstjärtar
200 g skalade räkor
2 msk fint hackat citrongräs
limejuice
olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och ansjovisfisk
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minifrestelser
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddosttoast med kräftstjärtar
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med havskräftsstjärtar
Betyg 4.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sotare med ansjovispotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad