Thailändska fiskkakor med nudlar

Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
5
Thailändska fiskkakor med nudlar

En god vardagsrätt är fiskkakor som serveras med nudlar och wokgrönsaker! Fiskkakorna görs på torsk som blandas med ägg till en smet som formas till biffar och sedan paneras i panko innan de steks krispiga. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Thailändska fiskkakor med nudlar

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/3   sats porcherad torsk (1/3 sats motsvarar 2 bitar, se länk i steg 1)

Tillsätt

2   ägg
2 tsk  röd currypaste
2 tsk  fisksås
2   krukor koriander
ca 3 dl  panko (asiatiskt ströbröd)
neutral rapsolja
250 g  äggnudlar
1   påse frysta wokgrönsaker (à ca 500 g)
2 msk  ostronsås
ca 3 msk  vatten
1 dl  rostad lök

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt goda, går att förbereda, blev saftiga, lite extra chilikryddning enligt familjens önskemål

Christina

2022-05-27

Fiskkakorna blev otroliga. Tveklöst fem plus. Nudlarna är väl rätt ointressanta, men det kan man ju spexa till själv.

Gabriel

2021-07-20

Väldigt omtyckt av hela familjen, men främst hos barnen. Smaskens.

Gabriella

2021-06-02

Testa liknande recept

Familjens thaigryta
Betyg 2.6 av 5.
149 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudelwok med ägg och grönt
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med hoki och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaipocherad fiskfilé
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingwok med ostronsås
Betyg 3.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med äggnudlar och fläskfilé
Betyg 4.5 av 5.
203 personer har röstat
Under 30 min att tillaga