Tikka masala med röd paprika
![Tikka masala med röd paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_231791/cf_259/tikka_masala_med_rod_paprika.jpg)
Ibland är genvägen faktiskt enklast, här lagas en snabb och enkel tikka masala med hjälp av en färdig grytbas. God och värmande gryta som gärna serveras med fluffigt naanbröd.
![Tikka masala med röd paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_231791/cf_259/tikka_masala_med_rod_paprika.jpg)
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
300 g kycklingfilé
1 msk olja
1 röd spetspaprika
1 förp tikka masala grytbas (à 400 g)
ev 1/2 dl vatten
1 förp naanbröd deg (à 400 g)
Till servering
färsk persilja
matyoghurt (10%)
mango chutney
För alla
Kontrollera noga innehållet i grytbasen och bröddegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Byt ut kycklingen mot blomkål.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sååå gott! Detta recept var enkelt och gick relativt snabbt att tillaga. Jag äter inte kyckling så jag hade i quornbitar istället och det funkade utmärkt! Detta ska jag definitivt göra om!
Alicia
2024-06-20Enkelt och gott!
Mirjam
2023-07-07Enkelt och väldigt gott! Men hur länge skall blomkålen steka (eller koka?) om jag byter ut kycklingen?
Katarina
2022-01-19