Timjansstekt potatis med rostas och getost
Ett färggrant och smakrikt recept där saftiga bitar rostas serveras med tillbehör som timjanstekt potatis, solroskärnor, körsbärstomater, babyspenat och krämigt syrlig getost. En middagsupplevelse utöver det vanliga med en tillagningstid på under 30 minuter!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2014
Ingredienser
2 portioner
2 msk hackad färsk timjan
450 g förkokt potatis
2 tsk olivolja
salt och peppar
2 msk rostade solroskärnor
1 dl smulad getost (1 dl motsvarar ca 50 g)
250 g färska körsbärstomater
ca 250 g rostas
1/2 påse babyspenat (à 65 g)
1 msk balsamvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2155 KJ / 517 kCal
Fett18.6 g
Kolhydrater43.6 g
Protein39 g
Kommentarer
Supergott! Det tar däremot tid, passar bra till helgen.
Karin
2015-04-19Smaskens! God texturer med mjuk getost och knapriga rostade solrosfrön.
Karin
2014-09-28