Toast med burrata, apelsin och pistage

Betyg 4.3 av 5.
21 personer har röstat
8
Toast med burrata, apelsin och pistage

En lyxig och lättfixad förrätt gör du genom att servera rostat surdegsbröd toppat med krämig burrata, saftig apelsin, honung, pistage och frisk mynta. Elegant och enkelt på samma gång!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Toast med burrata, apelsin och pistage

Ingredienser

4 portioner
4   skivor surdegsbröd
2   apelsiner
2   förp burrata (à 275 g)
4 msk  hackade pistagenötter
2 msk  strimlad mynta
flingsalt
flytande honung

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Superenkelt och supergott!

Milka

2023-12-13

Gott och vackert!

Bo arne

2023-03-27

Någon som har ett vintips till detta?

Åsa

2023-01-28

Hej Åsa! Fråga gärna personalen på Systembolaget, de är bra på dryckestips till mat. 😊 Hälsingar Elina

Redaktionen

2023-01-30

Testa liknande recept

Burrata med fikon och pistage
Betyg 4.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Trofie med pistagepesto och burrata
Betyg 4.9 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pinsa med burrata, pistage och citron
Betyg 4.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med melon, burrata, chilihonung och prosciutto
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikon-caprese med lufttorkad skinka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb äppelmarmelad med pistagenötter
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga