Toast med fräst bladspenat, skaldjur och nobissås
![Toast med fräst bladspenat, skaldjur och nobissås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14932/cf_259/toast_med_frast_bladspenat__skaldjur_och_nobissas.jpg)
Den här aptitretande toasten med fräst bladspenat, förstaklassiga skaldjur och krämig, smakfull nobissås blir utan tvekan en favorit på din middagsbjudning. En fröjd för både smaklökarna och ögat.
![Toast med fräst bladspenat, skaldjur och nobissås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14932/cf_259/toast_med_frast_bladspenat__skaldjur_och_nobissas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 ägg
1/2 tsk salt
1 1/2 krm vitpeppar
1 msk rödvinsvinäger
2 msk schalottenlök
1/2 tsk vitlök
1/2 tsk fransk senap
2 dl olja
1 msk gräslök
4 skivor formfranska
1 påse färsk bladspenat (à 150 g)
1 burk lyxräkor i lake (à 390 g)
1 burk kräftstjärtar i lake (à 390 g)
Gör så här
Tips
Ledsen sallad blir snabbt pigg igen om du lägger den i iskallt vatten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer