Tofuröra
![Tofuröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_66251/cf_259/tofurora.jpg)
Det här är en riktigt god kinesisk röra, perfekt att servera till olika sorters dumplings. Tofuröran är lätt att laga och får sting i smaken med hjälp av sesamolja, soja och sambal oelek.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012
![Tofuröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_66251/cf_259/tofurora.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 förpackning naturell tofu (à 270 g)
1 tsk sesamolja
1 1/2 tsk kinesisk soja
1 tsk sambal oelek
finhackad gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi267 KJ / 64 kCal
Fett4 g
Salt0.01 g
Kolhydrater1 g
Protein6 g
Kommentarer