Tomat med fromage frais och gräslök
![Tomat med fromage frais och gräslök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_200646/cf_259/tomat_med_fromage_frais_och_graslok.jpg)
Prova ett gott och lite annorlunda tillbehör som passar både som tilltugg eller förrätt: fyllda småtomater med feta- och färskostkräm toppade med finskuren gräslök. Tjusigt, enkelt och riktigt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
![Tomat med fromage frais och gräslök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_200646/cf_259/tomat_med_fromage_frais_och_graslok.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk pinjenötter
250 g miniplommontomater
50 g riven fetaost
1 dl naturell färskost
1/2 dl olivolja
1 vitlöksklyfta
1 dl finskuren gräslök
För alla
Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost och fetaost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1122 KJ / 268 kCal
Fett26 g
Salt0.43 g
Kolhydrater4 g
Protein5 g
Kommentarer