Tomat- och pancettapasta
![Tomat- och pancettapasta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_101016/cf_259/tomat-_och_pancettapasta.jpg)
Fantastiskt välsmakande och snabblagad pastarätt som mättar samtliga magar runt middagsbordet! Koka pastan och blanda den med läckra ingredienser som tomat, pancetta, auberginefräs, grovhackad persilja och mandel.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014
![Tomat- och pancettapasta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_101016/cf_259/tomat-_och_pancettapasta.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta gärna pennette rigate
1 aubergine
1 rödlök
2 förp pancetta (à 160 g)
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
400 g konserverade körsbärstomater
50 g hel skalad mandel
20 g persilja
För alla
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2857 KJ / 683 kCal
Fett38.8 g
Kolhydrater58.7 g
Protein21.3 g
Kommentar
Helt underbart gott. Njuter av varje tugga.
Crister
2014-09-08