Tomat- och rödvinsragu

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tomat- och rödvinsragu

Tomat- och rödvinsragu är en läcker sås med djupa och härliga smaker. Den passar ypperligt till oxfilé med apelsin- och peppartäcke samt potatis- och rotfruktspytt men är även god till många andra kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Tomat- och rödvinsragu

Ingredienser

6 portioner
1   rödlök
2   vitlöksklyftor
2 msk  olivolja
4 msk  socker
1 tsk  dragon
3 dl  rödvin
1 tsk  idealmjöl eller ljus maizenaredning
salt
6   tomater

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödvinsmarinad
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin- och dragonsenap
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillsås till lamm
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kålrotspuré med dragon
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bearnaisesås
Betyg 2.5 av 5.
144 personer har röstat
Under 45 min att tillaga