Tomat- och saffranssill
Snabb och god sill med fin färg och kryddig saffranssmak. Med inläggninggssill, rödlök, dill och smaksatt crème fraiche har du sillförrätten färdig på en kvart!
Ingredienser
4 portioner
420 g inläggningssill på minuten
1 rödlök
2 msk hackad dill
2 dl crème fraiche saffran tomat
salt och peppar
Till servering
bröd
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche som du smaksätter med lite saffran och finhackad tomat.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som smaksätts med saffran och finhackade tomater.
Gör så här
Tips
Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1976 KJ / 473 kCal
Fett34.1 g
Kolhydrater19.2 g
Protein21 g
Kommentarer