Tomatbakad cannelloni med paprika- och bönsallad

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Tomatbakad cannelloni med paprika- och bönsallad

Cannelloni som betyder rör och är en rörformad pastasort blir en central del i denna härliga rätt där cannellonin är fylld med ricotta och spenat och täckt med krämig tomatsås. Allt detta bakas ihop i ugn medan det finns tid att förbereda paprika- och bönsallad. Både enkelt och vardagsfestligt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2019

Tomatbakad cannelloni med paprika- och bönsallad

Ingredienser

2 portioner
360 g  färska cannellonirör ricotta/spenat
1 dl  vatten
300 g  färsk pastasås tomat & crème fraiche
380 g  cannellinibönor
2 st  röda paprikor
1/2   förp färsk gräslök (à 20 g)
65 g  mâchesallad
2 tsk  olja
1 tsk  vinäger
salt
peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2562 KJ / 599 kCal
Fett22 g
Salt4.5 g
Kolhydrater68 g
Protein25 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Cannellonigratäng med kronärtskockssallad
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grynsallad med oliver och kronärtskockskräm
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linguine med broccoli och ostsås
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med paprika och mozzarella
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het tomatpasta med oregano och mozzarella
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kvargcannelloni
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga