Tomatbräserad karré med parmesan
![Tomatbräserad karré med parmesan](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_92070/cf_259/tomatbraserad_karré_med_parmesan.jpg)
Tomatbräserad karré med parmesan är ett utsökt recept där saftiga skivor fläskkarré bryns i stekpannan och serveras med färgsprakande pastasås, perfekt kokt pasta, krispiga sockerärter och grönskande persilja. Toppa med rivig ruccola och smakrik parmesanost.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014
![Tomatbräserad karré med parmesan](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_92070/cf_259/tomatbraserad_karré_med_parmesan.jpg)
Ingredienser
2 portioner
250 g färsk casarecce- pasta
2 skivor fläskkarré
1 tsk olivolja
salt och peppar
1 burk pastasås zucchini & paprika (à 420 g)
1/2 ask persilja (à 20 g)
150 g sockerärtor
1/2 påse rucola (à 65 g)
1/2 burk parmesanflarn (à 95 g)
För alla
Rätten är fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3243 KJ / 769 kCal
Fett40 g
Kolhydrater41.8 g
Protein57.1 g
Kommentarer