Tomatsoppa med risoni och tunnbrödstoast med rucola

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
1
Tomatsoppa med risoni och tunnbrödstoast med rucola

Tomatsoppa med risoni och tunnbrödstoast med rucola är en lätt och enkel lunchrätt som förberedes av färdig tomatsoppa. De stekta tunnbröden blir knapriga toast med smak av dijonsenap och rucola och är en skön kontrast till den lena soppan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2011

Tomatsoppa med risoni och tunnbrödstoast med rucola

Ingredienser

4 portioner
2 dl  risoni
2   tomater
4   port kyld, färdig tomatsoppa
1 dl  mjölk

Toast

4   retangulära mjuka tunnbröd
2 msk  dijonsenap
1   påse rucola (à ca 65 g)
150 g  riven lagrad ost
ev. smör eller margarin

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tomatsoppan.
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut risoni mot ris. Använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Ett riktigt lätt och god soppa, använde sist faktiskt en halv burk passerade tomater istället för soppan och den blev också riktigt god. Har nu kört denna soppa en gång i veckan sedan jag såg receptet hos Billiga veckan. Inger

Inger

2011-03-22

Näringsvärde per portion

Energi3026 KJ / 723 kCal

Testa liknande recept

Tomatsoppa med varm macka
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomatsoppa med risoni och salami
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Magnus tunnbrödsrullar
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsstubbar med salami
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle i folie med Västerbottensost och ruccola
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga