Tonfiskägg
![Tonfiskägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15555/cf_259/tonfiskagg.jpg)
Aptitliga ägghalvor med en himmelsk röra av tonfisk, majonnäs och finhackad purjolök. Du toppar varje ägghalva med en liten klick het chilitapenade. En underbart god liten aptitretare.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
![Tonfiskägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15555/cf_259/tonfiskagg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
1 burk tonfisk i vatten (à ca 200 g)
3 msk majonnäs
2 msk finhackad purjolök
salt och peppar
1 tsk tapenad med chili
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer