Tonfisksallad provencale

Betyg 2.8 av 5.
65 personer har röstat
2
Tonfisksallad provencale

Tonfisksallad provencale är en snabblagad och fräsch sallad innehållande bland annat ägg, haricots verts och körsbärstomater. Den gyllene dressingen som ringlas över salladen med smaker av apelsin och vitlök gör den oerhört god.

Tonfisksallad provencale

Ingredienser

4 portioner
2   burkar tonfisk i vatten (à 200 g)
4   ägg
1   rödlök
150 g  haricots verts (bönor)
2   påsar medelhavsmix
250 g  körsbärstomater

Dressing

2   vitlöksklyftor
1   apelsin
1 dl  olivolja
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
65 personer har röstat

Kommentarer

Gott! Hade lite rädisor och dill jag kompletterade med.

Louise

2022-06-28

Så god dressing.

Barbro

2021-06-04

Testa liknande recept

Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisk med bönsallad
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisksallad
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad tonfisk ”Nicoise”
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ljummen potatissallad med tonfisk och ägg
Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga