Torsk i chilibuljong

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Torsk i chilibuljong

Torsk i chilibuljong är en kryddstark och festlig fiskrätt med morötter och vitt vin i buljongen. Garnera fisken med bladpersilja och servera med ditt favoritbröd.

Torsk i chilibuljong

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1   chipotlepeppar
1 msk  olja
2 msk  tomatpuré
2 dl  vitt vin
4 dl  fiskbuljong (tärning + vatten)
2   morötter
1/2 tsk  salt
500 g  färsk eller fryst (tinad) torskfilé, sej eller hoki

Till servering

några kvistar bladpersilja
bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1260 KJ / 300 kCal
Fett6 g

Testa liknande recept

Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskchowder
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skaldjursgryta med rotfrukter
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med champinjoner
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga