Torskfilé med pepparrotscréme och räkor
![Torskfilé med pepparrotscréme och räkor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16697/cf_259/torskfilé_med_pepparrotscréme_och_rakor.jpg)
Torskfilé med pepparrotscrème och räkor är en klassisk fiskrätt, alltid lika uppskattad. Torsk, räkor och ägg blir riktiga höjdare med den smakrika pepparrotscrèmen.
![Torskfilé med pepparrotscréme och räkor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16697/cf_259/torskfilé_med_pepparrotscréme_och_rakor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 hårdkokta ägg
500 g räkor
1 l vatten
salt
600 g torskfiléer
Pepparrotscrème
1 msk riven pepparrot
2 dl lätt crème fraiche
Till servering
dill
kokt potatis
För alla
Fri grån gluten.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi320 KJ / 75 kCal
Fett1 g
Kommentarer