Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat
4Klimatsmart
Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

Torsk med rödbetor och dill ger dig en smakrik och snabblagad måltid. Fisken lagas i ugnen medan potatisen kokas. Bryn smöret i en kastrull och värm de förkokta rödbetorna i det, precis före servering vänder du ner den färska dillen.

Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskrygg
salt
svartpeppar
900 g  delikatesspotatis
500 g  förkokta rödbetor
1   kruka dill
100 g  smör

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Detta var ingen aha upplevelse precis. Tur det var dill och rödbeta med, det var väl det enda det smakade

Ann-charlotte

2023-05-12

Lättlagat och gott

Ingela

2023-02-13

Det var gott men ingen topp 5

Ulf

2022-01-25

Näringsvärde per portion

Energi2090 KJ / 499 kCal
Fett22 g
Salt2.4 g
Kolhydrater41 g
Protein32 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Torsk med dragon, rödbetor och brynt smör
Betyg 3.1 av 5.
171 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör
Betyg 3.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rimmad torsk med betor och körvel
Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rimmad torskrygg med rödbetor och wasabidressing
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dilliga torskbiffar med timjanrostade rödbetor
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga