Tortellini med sparris och bacon
Vacker grönsallad med krispig bacon och mjuk sparris, kanske den perfekta lunchen! Crème fraiche och kycklingfond gör pastan fantastiskt god och den färskrivna parmesanosten sätter pricken över i på denna snabblagade rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, byt till majsstärkelse istället för maizenaredning.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), använd majsstärkelse istället för maizenaredning, byt till mjölkproteinfri ost eller uteslut parmesanen.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja parmesan utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så gott! Tog en tärning grönsaksbuljong istället för kycklingbuljong och använde matlagningsgrädde istället för vatten. Skippade att salta såsen. Tog tortellini med ost och skinka. Mycket gott! Kommer absolut laga detta igen.
Johanna
2024-05-30Smaklöst
Kent
2022-06-08Fantastiskt gott! Kommer bli en ny favorit!
Marie
2020-06-07