Tortellinisallad med zucchini och kapris
Pastasallad med tortellini är både enkelt och gott! Servera tortellinin med hyvlad zucchini marinerad med kapris, olja och citron och toppa med mynta och pumpakärnor. En sallad lika god kall som varm.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2024
Ingredienser
4 portioner
1 zucchini (à ca 250 g)
3 msk olivolja
3 msk kapris
1 msk finrivet citronskal
1 msk färskpressad citronjuice
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
500 g färsk tortellini (t ex ricotta- och spenatfyllning)
1 1/2 dl hyvlad parmesan
1 dl plockad mynta
1/2 dl rostade pumpakärnor
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1875 KJ / 448 kCal
Fett25 g
Salt2.4 g
Kolhydrater34 g
Protein18 g
Kommentar
Jättegott, det här kommer vi äta fler gånger i sommar
Margitha
2024-06-23