Tortillapizza med Blossakokt fikonchutney och prosciutto
![Tortillapizza med Blossakokt fikonchutney och prosciutto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15226/cf_259/tortillapizza_med_blossakokt_fikonchutney_och_prosciutto.jpg)
Ett roligt alternativ till den vanliga köpepizzan! Bred på en fikonchutney på tortillabröden och gör sedan en tortillapizza med prosciutto, ost och rucola. Enkelt och gott!
![Tortillapizza med Blossakokt fikonchutney och prosciutto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15226/cf_259/tortillapizza_med_blossakokt_fikonchutney_och_prosciutto.jpg)
Ingredienser
2 st
Fikonchutney
200 g torkade fikon
1/2 rödlök
1 dl röd glögg
1/2 dl rödvinsvinäger
Tortillapizza
2 st mjuka vetetortillas
6 skivor prosciutto
1 dl riven lagrad ost
1 knippe rucolasallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer