Toskanska specialiteter
Om du är sugen på italienska läckerheter så är det här receptet på toskanska specialiteter någonting för dig. Njut av soltorkade tomater, pecorinoost och goda korvar.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
Ingredienser
4 portioner
1 grönsalladshuvud
1 burk soltorkade tomater i olja (à ca 300 g)
150 g pecorinoost (italiensk fårost)
12 cinghiale (små stoppade korvar av vildsvin) eller italiensk salami (12 cinghiale motsvarar 150 g italiensk salami)
grovt bröd
olivolja
salt och peppar
För alla
Fri från gluten och ägg, under förutsättning att man väljer bröd som passar och kontrollerar innehållet i korven.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfri ost, tofu eller en exotisk frukt, t ex papaya, i stället för pecorino. Kontrollera innehållet i korven.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer