Tropisk bål med mango, passion och kokos
Ta bjudningen till nästa nivå med denna tropiska bål, perfekt till många! Här blandas friska smaker av mango och passionsfrukt med den krämiga sötman av kokosmjölk till en drink som tar dig direkt till ett tropiskt paradis!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2024
Ingredienser
10 portioner
5 passionsfrukter
1 dl färskpressad limejuice (1 dl motsvarar ca 6 st limefrukter)
1 l mangojuice
2 förp kokosmjölk (à 200 ml)
1 l passionsfruktsläsk eller fruktsoda
is
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Använd tinad fryst passionsfrukt istället för färsk.
Tillsätt 2 dl ljus rom i bålen (för 10 port).
Tips är att använda homogeniserad kokosmjölk i tetraförpackning så skär sig inte drinken.
Tillsätt 2 dl ljus rom i bålen (för 10 port).
Tips är att använda homogeniserad kokosmjölk i tetraförpackning så skär sig inte drinken.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hade varit bra om det redan under ingredienser hade stått att man ska använda homogeniserad kokosmjölk! Så trist när man står med 5liter bål som skurit sig !
Maria
2024-08-23Halverade mängden kokosmjölk. Blev mycket fräschare. Poppis på sommarfesten
Mikaela
2024-06-30Gott, men tyvärr skar det sig med kokosmjölken och la sig högst upp. Vet inte vad det beror på?
Lisa
2024-05-25