Tryffelaioli

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
0
Tryffelaioli

En lyxig dip med fyllig smak av tryffel, vitlök och svamp. Majonnäs utgör basen i denna ljuvliga kalla sås. Med lite tryffelaioli är det enkelt att sätta guldkant på vilken måltid som helst, till exempel ugnsrostade grönsaker, kött eller kyckling!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tryffelaioli

Ingredienser

ca 1 dl
1 msk  torkad svart trumpet- eller trattkantarell
1 dl  majonnäs
1   pressad vitlöksklyfta
1 msk  olivolja
1/2 msk  rödvinsvinäger
ca 1 tsk  tryffelolja
salt
svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Näringsvärdet är beräknat per 1 dl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3846 KJ / 919 kCal
Fett102 g
Salt1.92 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Friterad broccoli med tryffelaioli
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparriscrisp
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellcrème
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med chorizo och aioli
Betyg 3.7 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordärtskockschips med tryffeldipp
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga