Tunnbröd med makrill och gurka
Tunnbrödrulle med makrill i tomatsås, sallad och gurka. Bred cream cheese på ett mjukt tunnbröd, lägg på makrillen, gurka och isbergssallat. Rulla ihop för en matig och mättande tunnbrödsmacka – perfekt mat som mellanmål före eller efter träningen.
Ingredienser
2 portioner
2 bitar mjukt tunnbröd
4 msk cream cheese
2 blad isbergssallad
2 förp makrillfilé i tomatsås
10 skivor gurka
För alla
Fri från ägg. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2107 KJ / 504 kCal
Fett29.5 g
Kolhydrater33.5 g
Protein24.9 g
Kommentar
God till vardags! Jag åt den till en rotfruktssoppa jag gjorde och det passade jättebra. Skulle såklart bara rekommendera denna till er som gillar makrill i tomatsås för det smakar den. Gurkan blev ett fräscht komplemet till. jag tog färsk spenat istället för isbergssallad då jag ville ha i mig mer näring.
Siri
2018-01-19