Tunnbrödsrulle med kyckling
Laga tunnbrödsrulle till middag eller lunch: här fyller vi den med kyckling, kokt potatis, sockerärtor, bostongurka och majonnäs. Tunnbrödsrulle är dessutom hur smidigt som helst att ta med sig på utflykt eller picknick!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats örtmarinerad kycklinglårfilé (se länk i steg 1)
Tillsätt
400 g kokt färskpotatis
75 g sockerärtor
8 tunnbröd
1 dl majonnäs
1 dl bostongurka
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer