Tunnbrödssnittar med lax

Om du gifter ihop tunnbröd med lax vad får du då? Jo, då får du det perfekta tillbehöret till mingelfesten eller som plockmat innan middagen. Cream cheese, dijonsenap, färsk pepparrot, gräslök och lax är fyllningen i dessa snittar som kommer bli din nya favorit, det kan vi lova!

Ingredienser
ca 40 st
2 - 3 msk färsk riven pepparrot
300 g cream cheese (färskost)
2 msk dijonsenap
salt
svartpeppar
1 kruka gräslök
4 rektangulära mjuka tunnbröd
65 g babyspenat
3 förp skivad kallrökt lax (á 150 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi229 KJ / 55 kCal
Fett3 g
Salt0.6 g
Kolhydrater3 g
Protein3 g
Kommentarer
Jättegott! Men brödet, som varit fryst, ville spricka/gå sönder när jag rullade ihop tilltugget. Kan man göra något för att undvika det?
Eva
2025-04-21Hej Eva! Du kan lägga bröden mellan fuktiga kökshanddukar en liten stund så återfuktas dem och är lättare att rulla. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-04-21Jätte gott
Sanaz
2024-12-13