Turkiska fetaostknyten
![Turkiska fetaostknyten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64039/cf_259/turkiska_fetaostknyten.jpg)
Turkiska fetaostknyten är frasiga, fina och urläckra som tilltugg till soppan eller drinken. Krispiga filodegsknyten som fyllts med fetaost och persilja kan med fördel förberedas dagen innan och värms sedan i ugnen precis innan servering.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001
![Turkiska fetaostknyten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64039/cf_259/turkiska_fetaostknyten.jpg)
Ingredienser
24 st
1/4 paket fryst filodeg
ca 1 l olja till pensling och fritering
Fyllning
200 g fetaost
1 1/2 dl hackad persilja
2 krm peppar
Gör så här
Tips
Goda små snacks att servera till drinken eller till en god soppa. De går bra att göra dagen före och värmas i ugnen strax före servering (200°C ca 5 minuter).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mängden persilja finns inte angiven. Hur mycket ska deta vara ?
Annica
2002-06-26