Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad
![Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_35795/cf_259/ugnsbakad_torsk_med_kaviarsas__dill_och_haricots_vertssallad.jpg)
Ett härligt recept på ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad. Du kryddar och tillagar fisken i ugn och gör till den en krämig sås av grädde och kaviar. Servera torsken med potatis, såsen och en härlig sallad av haricots verts.
![Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_35795/cf_259/ugnsbakad_torsk_med_kaviarsas__dill_och_haricots_vertssallad.jpg)
Ingredienser
3 portioner
400 g fryst torsk
1/2 purjolök
2 tsk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
150 g haricots verts (bönor)
1 kruka dill
Sås
2 1/2 dl matlagningsgrädde
3 msk kaviar
salt och peppar
För alla
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Gör äggfri: vissa äggallergiker kan vara känsliga för kaviar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1945 KJ / 465 kCal
Fett21.3 g
Kolhydrater37.4 g
Protein30.7 g
Kommentarer