Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör
En delikat fiskrätt med mycket smak som du tillagar snabbt och enkelt. Den rimmade torsken ugnsteks och serveras tillsammans med läckra tillbehör som smörstekta rödbetor (med dragon och kapris), nykokt potatis och brynt smör. Toppa med lite solrosskott och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2014
Ingredienser
2 portioner
450 g delikatesspotatis
200 g förkokta rödbetor
1 kruka dragon
1 msk kapris
250 g rimmad torsk
50 g smör
salt och peppar
100 g solrosskott
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2199 KJ / 525 kCal
Fett22 g
Kolhydrater48.6 g
Protein28.8 g
Kommentarer
Supergott men gjorde det med torskrygg.
Staffan
2022-06-12Det här blev riktigt gott. Använde torkad dragon och coctailkapris. .
Christina
2021-05-27