Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Laga grönsaker i ugn som tillbehör till middagen! Ugnsrostade morötter, lök och palsternacka kryddade med rosmarin och timjan passar fint till exempelvis kyckling eller fisk. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Ugnsrostade grönsaker med rosmarin

Ingredienser

12 portioner
800 g  morot
500 g  palsternacka
2   gula lökar
2 msk  olivolja
1 tsk  torkad rosmarin
1 tsk  torkad timjan
1 tsk  salt
1/2 tsk  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostade palsternackor
Betyg 3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helgrillad kyckling med päron och palsternacka
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosmarinrostade rotfrukter
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkstek i lergryta med svamp och smålök
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med potatis, rostade grönsaker och gräddsås
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krossrostad potatis med fetaost och paprikakräm
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga