Valerios Cassataglass

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Valerios Cassataglass

En luxuös dessert med vaniljglass, chokladglass, pistageglass, Amaretto, konjak och cocktailbär. Serveras med en fyllig chokladsås och garneras med bär.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Valerios Cassataglass

Ingredienser

10 portioner
1 l  vaniljglass
1/2 l  chokladglass
1   burk cocktailbär (à 113 g)
1   påse suckat (à 50 g)
2   tunna tårtbottnar (färdigköpta)
1 1/2 msk  amaretto (likör)
1/2 l  pistageglass
100 g  pinjenötter
1 1/2 msk  konjak

Svalnad sockerlag

2 dl  vatten
2 dl  socker

Till servering

100 g  blockchoklad
1/2 dl  vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glassbomb Halloween
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cassataglass
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängsviss Valentine
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glassborg
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb rabarberglass
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nektarin- och citrongranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga