Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

En spännande blandning av smaker blandas i den här härliga glassdesserten. Äkta vaniljstång ger mycket smak som gifter sig väl med färska hallon, blåbär och jordgubbar. Basilika ger denna dessert en egen touch!

Vanilj- & basilikamarinerade bär med mascarponeglass

Ingredienser

4 portioner
1   vaniljstång (gärna Tahitivanilj)
1 dl  sött vitt vin
2 dl  färska blåbär
2 dl  färska hallon
2 dl  färska jordgubbar
1 msk  florsocker
1   näve basilikablad
glass (gärna Carte D'Or Crema di Mascarpone)
1 msk  olivolja

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt glass mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Recept och bild från Carte d´Or.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mascarpone- och basilikafyllda tomater
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåbär med citronzest
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Bresaola med fikon och citruskräm
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vaniljgrädde
Betyg 3.4 av 5.
62 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbscrème
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga