Vaniljpannkakor
Goda pannkakor som får en fin smak av vaniljpulver och milkshake med vaniljsmak. Servera pannkakorna med färska bär och eventuellt lite vaniljpudding.
Ingredienser
15 st
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
2 krm salt
1 förp protein milkshake med vaniljsmak (à 330 ml)
2 ägg
olja eller smör (till stekning)
Till servering
färska bär
proteinpudding (gärna med vaniljsmak)
För alla
Kontrollera noga innehållet i milkshaken och proteinpuddingen.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri milkshak och proteinpudding och välj olja eller laktosfritt smör.
Näringsvärdet är beräknat per pannkaka.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi246 KJ / 59 kCal
Fett2 g
Salt0.2 g
Kolhydrater7 g
Protein2 g
Kommentar
Jättegoda! Snabbt och enkelt, men kan man äta dem kalla?
Malin
2024-03-08Hej Malin! Dom är fluffigats och godast varma men går såklart att äta kalla. Hälsningar Niclas.
Redaktionen
2024-03-11