Variant av Saltimbocca med färsbiff, tomat och ruccolasås
![Variant av Saltimbocca med färsbiff, tomat och ruccolasås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16389/cf_259/variant_av_saltimbocca_med_farsbiff__tomat_och_ruccolasas.jpg)
En variant av den italienska saltimboccan. Dubbla biffar av färs, med tomatpuré, parmaskinka och ost emellan. Till saltimboccan lagar du en sås med cocktailtomater, ruccola och citronsaft. Servera med nykokt fullkornspasta.
![Variant av Saltimbocca med färsbiff, tomat och ruccolasås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16389/cf_259/variant_av_saltimbocca_med_farsbiff__tomat_och_ruccolasas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 portioner färsk fullkornspasta
8 st färdiga färska biffar av färs eller färska hamburgare
2 msk tomatpuré
4 skivor parmaskinka
4 skivor ost (t ex portsalut)
4 blad salvia eller torkad (4 blad motsvarar 2 krm torkad)
2 msk margarin eller smör
salt
svartpeppar
Sås
20 cocktailtomater
ca 50 g rucola
1/2 dl olivolja
1 tsk pressad citronsaft
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer