Variant av Saltimbocca med färsbiff, tomat och ruccolasås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Variant av Saltimbocca med färsbiff, tomat och ruccolasås

En variant av den italienska saltimboccan. Dubbla biffar av färs, med tomatpuré, parmaskinka och ost emellan. Till saltimboccan lagar du en sås med cocktailtomater, ruccola och citronsaft. Servera med nykokt fullkornspasta.

Variant av Saltimbocca med färsbiff, tomat och ruccolasås

Ingredienser

4 portioner
4   portioner färsk fullkornspasta
8 st  färdiga färska biffar av färs eller färska hamburgare
2 msk  tomatpuré
4   skivor parmaskinka
4   skivor ost (t ex portsalut)
4   blad salvia eller torkad (4 blad motsvarar 2 krm torkad)
2 msk  margarin eller smör
salt
svartpeppar

Sås

20   cocktailtomater
ca 50 g  rucola
1/2 dl  olivolja
1 tsk  pressad citronsaft
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Italienska kycklingbröst med vitello tonnatopotatis
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga