Världens godaste äppelsmulpaj
Om du gillar smulpaj eller äppelpaj ska du testa det här receptet på en god men lite annorlunda äppelsmulpaj. Pajen har den perfekta kombinationen av sött, surt och flingsalt. Servera med vaniljsås, vispad grädde eller glass och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011
Ingredienser
Smul
Fyllning
Till servering
För alla
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och vaniljvisp, grädde eller glass.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av matfett och vaniljvisp, glass eller grädde.
Gör äggfri: välj äggfri glass eller välj grädde.
Näringsberäkningen är exkl serveringsförslag.
Klimatanpassa
Gör mer klimaträtt: byt ut smör mot mjölkproteinfritt margarin. Detta leder till en halvering av klimatpåverkan från maträtten.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har testat en del äppelsmulpaj, det här ä det bästa. Jag blandar lite bär med äpplen. Den gör det ännu godare. Har gjort pajen många gånger och bjudit på o det är alltid lika god.
Ramzieh
2024-06-15Då har man gjort denna idag igen :D Har gjort detta recept i flera år, slår aldrig fel! Till och från brukar jag byta ut äpplena mot päron :D
Dominique
2024-06-10Drog en 10pers port och det blev alldeles lagom för 5pers, paj ska det inte snålas på och detta blev perfekt med vanlljsåsen vi dränkte pajen i :D
Peter
2024-05-20