Varm choklad med vispad kokosgrädde
![Varm choklad med vispad kokosgrädde](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_191714/cf_259/varm_choklad_med_vispad_kokosgradde.jpg)
Prova detta recept på vegansk varm choklad med kokosmjölk som toppas med krämigt vispad och smaksatt kokosgrädde. Perfekt en ruggig vinterkväll när chokladsuget gör sig påmint!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018
![Varm choklad med vispad kokosgrädde](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_191714/cf_259/varm_choklad_med_vispad_kokosgradde.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 dl kokosmjölk
3 dl havre- eller mandeldryck
1 1/2 msk kakao
2 tsk agavesirap
kokosflarn att toppa med
Vispad kokosgrädde
1 burk kokosgrädde (à 400 ml)
2 msk agavesirap
1 krm vaniljpulver
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1510 KJ / 363 kCal
Fett28 g
Salt0.1 g
Kolhydrater22 g
Protein4 g
Kommentarer
1 dl för en person… blir som en chokladshot. Tycker ni ska ändra så att det för 1-2 personer
Alice
2022-01-08Jättegod! Men lite små portioner tycker jag.
Karin
2020-07-02Hej Karin! Du får dubbla mängden nästa gång :) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-07-03