Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp
![Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_150253/cf_259/varm_macka_med_rokt_kyckling_och_ketchupdipp.jpg)
En god och barnvänlig vardagsfavorit är den här kycklingmackan, som dessutom snabbt blir klar i smörgåsgrillen. Serveras med grönsaksstavar och ketchupdipp.
![Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_150253/cf_259/varm_macka_med_rokt_kyckling_och_ketchupdipp.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Ketchupdipp
2 dl gräddfil
2 msk ketchup
salt
Macka
8 skivor rökt kyckling
8 skivor ost
8 skivor surdegsbröd (gärna lantgoda)
Till servering
grönsaksstavar av gurka morot och paprika
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil och ost mot mjölkproteinfria alternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2354 KJ / 562 kCal
Fett17 g
Salt3 g
Kolhydrater67 g
Protein33 g
Kommentarer