Varm potatis- och spenatsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Varm potatis- och spenatsallad

Här har du ett komplett tillbehör till steken! Skivor av salladslök blandas med den nykokta varma potatisen och därefter med grann grön bladspenat. Över salladen ringlas raps- eller olivolja och syrlig citronjuice.

Varm potatis- och spenatsallad

Ingredienser

4 portioner
500 g  små runda potatisar
5 - 6   salladslökar
100 g  späd bladspenat
1/2 dl  kallpressad raps- eller olivolja
2 - 3 msk  färskpressad citronjuice
salt och svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Syrlig vintersallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotssallad med russin & bladspenat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med Västerbottensost och spenat
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Couscous-sallad med rökt fisk
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvresallad med rödbetor och senapsdressing
Betyg 4.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grekiskt spenatris
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga