Varm vego-fralla
![Varm vego-fralla](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13973/cf_259/varm_vego-fralla.jpg)
Stora vackra portobellosvampar penslas med olja och vitlök och värms i ugnen. Färska frallor breds med lättmajonnäs med kapris och täcks av grillad paprika, ruccolasallad och svampen. Resultatet blir en magnifik vego-fralla.
![Varm vego-fralla](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13973/cf_259/varm_vego-fralla.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 stora portabellosvampar
2 msk olja
1 msk finhackad vitlök
salt och peppar
1/2 dl lättmajonnäs
2 msk hackad kapris eller sardeller
4 frallor
1 burk grillad paprika (à 290 g)
1 kruka rucolasallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2482 KJ / 593 kCal
Fett0 g
Kommentarer