Varma baguetter
![Varma baguetter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Det här receptet på varma baguetter är gott att äta som det är, till förrätt eller som tillbehör till en måltid. Med gräslök, ärtskott, färskost och Västerbottensost får baguetterna en fräsch, fyllig och aromatisk smak och blir sådär perfekt frasiga.
![Varma baguetter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
12 portioner
1 kruka gräslök
12 mini baguetter (färdiga att grädda)
200 g färskost med gräslök
125 g riven Västerbottensost (125 g = ca 2 1/2 dl)
ca 100 g ärtskott
aluminiumfolie
För alla
Receptet innehåller gluten och mjölkprotein, men är fri från ägg.
Gör laktosfri: byt ut färskosten mot laktosfri cream cheese som blandas med gräslök.
Gör så här
Tips
Servera baguetten med grillat kött, tomat och olivsallad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer